Politehnica Iaşi – CSM Alexandria 36-37. Ieşenii, învinşi în urma unui gol înscris în ultima secundă!

Politehnica Iaşi a fost învinsă, duminică, în Sala Polivalentă, de CSM Alexandria cu scorul de 36-37 (19-16), în etapa a doua a play off-ului de promovare în Liga Naţională de handbal masculin. Ieşenii sunt la cea de-a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu în turneul de promovare, după ce în urmă cu o săptămână cedaseră, tot în Sala Polivalentă, în faţa formaţiei CSM Sighişoara, scor 31-37. În meciul cu CSM Alexandria, gazdele au condus în marea majoritate a timpului pe tabela de marcaj, încheind prima repriză cu un avantaj de trei goluri (19-16). Oaspeţii au egalat la 21 în minutul 37, după care s-au distanțat ea la trei goluri în minutul 44 (25-28) și chiar la patru goluri (27-31) în minutul 47, avans pe care l-au păstrat până în minutul 52 (29-33). Elevii antrenorului Florin Spiridon au o tresărire de orgoliu şi reuşesc să egaleze (36-36) când mai erau doar 16 secunde de joc. Din păcate pentru ieşeni, CSM Alexandria înscrie golul victoriei în ultima secundă şi pleacă cu trei puncte enorme de la Iaşi, care s-ar putea dovedi decisive în lupta pentru promovare.

Cei mai buni marcatori de la gazde au fost: Juverdianu (10 goluri), Moroșanu (5), Ciobanu (5), Demir (4), Drenceanu (4), Folescu (3), Nivard (3), Ghiga şi  Dimofte (fiecare câte un gol).

În celelaltre meciuri din etapa a II-a a play off-ului de promovare, disputate în acest week-end, s-au înregistrat rezultatele: CSU “Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu – CSM Reşiţa 25-31, CSM Sighişoara – CSM Făgăraş 32-32, CS Medgidia – CS Universitatea Cluj 35-40.

Clasament: 1. CS Universitatea Cluj – 6 p, 2. CSM Alexandria – 6 p, 3. CSM Reşiţa – 6 p, 4. CSM Sighişoara – 4 p, 5. CSM Făgăraş – 1 p, 6. Politehnica Iaşi – 0 p, 7. CS Medgidia – 0 p, 8. CSU “Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu – 0 p.

În etapa viitoare, Politehnica Iaşi va juca duminică, 19 februarie, în deplasare, în compania formaţiei CSM Reşiţa. Până atunci, însă, miercuri, 15 februarie, elevii lui Florin Spiridon vor juca în turul 1 al Cupei României, în Sala Liceului cu Program Sportiv, cu HC Pietricica Piatra Neamţ.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;