Samsung a deschis în Palas primul magazin al brandului din afara Capitalei

Samsung, unul dintre cele mai mari conglomerate multinaționale, a deschis în Palas prima locație a brandului din regiunea Moldovei, și, totodată, prima din afara Capitalei. Smartphone-uri, gadget-uri, dar și ultimele noutăți pe care compania le-a lansat sunt acum disponibile în Samsung Experience Store.

 

Noua locație deschisă în Atriumul Palas este o premieră în regiune, Samsung având, până acum, reprezentanțe doar în București. Ieșenii se pot bucura de ultimele modele de telefoane care au revoluționat industria, dar și de tablete, smartwatch, căști wireless, de tip Buds și  multe alte accesorii.

Odată cu inaugurarea, brandul Samsung a activat și oferte pentru cei care vin în noua locație din ansamblul Palas. De asemenea, vă reamintim și de asigurarea Samsung Care+, disponibilă pentru produsele Samsung.

Noua locație are un concept nou, care se remarcă prin design-ul minimalist și funcțional și care te invită să descoperi produsele brandului. Aici, pot fi testate produsele Samsung, iar printre acesta se numără și videoproiectorul portabil The Freestyle, un nou produs revoluționar care poate transpune la o scară mai mare video-uri, atât de pe telefon, cât și de pe laptop. Tot în noul magazin este disponibilă și o zonă de gaming dedicată pasionaților.

Descoperă Samsung Experience Store din Palas!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;