Maternitatea “Elena Doamna” are un nou manager

Conf. univ. dr. Emil Anton, medic primar în disciplina obstetrică și ginecologie, este, începând din 1 martie 2023 noul manager al Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Elena Doamna” din Iaşi. Acesta a fost numit oficial în funcţia de manager interimar al maternităţii de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) iaşi, Costel Alexe, înlocuindu-l în funcţie pe Gabriel Martinescu, al cărui contract de management a încetat în urma deciziei Consiliului de Administrație (CA) al spitalului, prin acordul părților.

“Mulțumesc fostului manager că a asigurat conducerea Maternității “Elena Doamna’’ până la găsirea unui înlocuitor, precum și întregului personal medical pentru că în această perioadă și-a desfășurat activitatea cu dedicare și grijă față de pacienți. Vom intra într-o nouă etapă începând de astăzi și sunt  convins că noul manager și echipa sa că vor ști să gestioneze activitatea astfel încât să asigure cele mai bune condiții tuturor pacienților. Le doresc mult succes și putere de muncă, asigurându-i de tot sprijinul instituțional din partea Consiliului Județean Iași’’, a declarat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

La rândul său, conf. univ. dr. Emil Anton, a precizat că numirea sa în funcţia de manager interimar al Maternităţii “Elena Doamna” reprezintă o provocare, principalele obiective în calitate de direct fiind creşterea adresabilităţii pacienţilor şi ridicarea gradului de profesionalitate a personalului medical.

“Mi-am exprimat disponibilitatea de a aborda aceasta provocare, din două considerente: cunosc foarte bine Spitalul ‘’Elena Doamna’’ şi personalul său, cât și pentru că am încredere în viitorul acestei structuri medicale. Prioritățile noastre pe termen scurt trebuie să fie creșterea adresabilității serviciilor noastre, în paralel cu măsuri pentru sporirea încrederii pacientelor noastre în profesionalismul personalului medical. Suplimentar, identificarea de fonduri pentru acoperirea nevoilor de dezvoltare va fi o preocupare zilnică” a afirmat conf. univ. dr. Emil Anton.

Numirea noului manager interimar al Maternității “Elena Doamna” a intrat în vigoare începând cu data de 28.02.2023, pentru o perioadă de până la 6 luni.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;