Iulius Mall Iași marchează luna femeii cu „Girls vs Clichés” și premii care te reprezintă

Începe luna în care fiecare femeie primește mai multă atenție decât de obicei de la cei din jur, de la partener, de la copil sau de la colegi și i se recunoaște și mai mult valoarea și toată munca depusă. Și Iulius Mall Iași s-a pregătit cu premii pentru această perioadă, iar dacă faci cumpărături de minimum 400 de lei din magazinele Iulius Mall, vei fi răsplătit(ă) cu vouchere în locații cu bijuterii sau cosmetice, bilete la film sau băuturi. Mai multe detalii pe https://iasi.iuliusmall.com/.

 

Unele femei iubesc unele lucruri. Alte femei nu apeciază atât de mult aceleași lucruri, însă pe toate le iubim la fel de mult, iar Iulius Mall Iași s-a pregătit cu surprize – „Girls vs Clichés” – dar și cu premii speciale ce-ți vor face și mai frumoase primele zile de primăvară. Astfel, dacă ajungi în Iulius Mall Iași, în perioada 1 – 8 martie, faci cumpărături de minimum 400 lei de la unul sau mai multe magazine și te înscrii la Centrul de Premiere din zona Starbucks, vei fi răsplătit(ă) cu premii. Poți câștiga vouchere la Teilor în valoare de 300 lei, pe care le poți transforma în bijuterii speciale, vouchere la Susanu Clinic, Donna Carina sau Makeup Shop pentru sesiuni de înfrumusețare, bilete la film la Cinema City, pentru seri memorabile sau băuturi pe care să le savurezi alături de cineva drag. Mai multe detalii găsești pe: https://iasi.iuliusmall.com/.

Pentru mărțisoare deosebite, fă o oprire și la Târgul Handmade de la parter, unde vei găsi  simboluri ale primăverii cu șnur roșu și alb, ce vor aduce zâmbetul pe chipul destinatarului. Până pe 8 martie, îi vei găsi pe artizani cu mărțișoare tradiționale, bijuterii, jucării și haine croșetate, toate realizate cu multă dragoste și pasiune.

Filed in: Timp liber

Comments are closed.

;