New entry în regiune, la Palas – Enzo Bertini aduce colecțiile Valentino, Karl Lagerfeld, PREMIATA și ale altor branduri internaționale

Cu o experiență de peste 10 ani în operare, Palas Iași este ansamblul mixt preferat de marii retaileri atunci când vor să se extindă în premieră pe piața din regiunea de Nord – Est a României. Ultima locație premium inaugurată în ansamblul mixed-use este Enzo Bertini, un multibrand dedicat în exclusivitate articolelor de încălțăminte și marochinărie ale celor mai în vogă branduri de lifestyle ale momentului, prima din această regiune.

 

Dorința de a răspunde cerinţelor unei game variate de clienți este una dintre misiunile pe care Palas și le-a asumat încă de la deschidere și pe care le onorează cu fiecare reamenajare a spațiilor. O nouă premieră în regiune este magazinul Enzo Bertini, care s-a inaugurat la nivelul 1 al ansamblului Palas. Ieșenii au acces acum la o paletă variată de încălțăminte și produse de marochinărie create de branduri internaționale.

„Decizia de a deschide acest multibrand high-class în Palas Iaşi vine, în special, datorită parteneriatului excelent pe care îl avem cu Grupul IULIUS,  poziționării premium a proiectului, locației foarte bune în mall, și, nu în ultimul rând, datorită faptului că sesizăm o tendință în creștere a apetitului la nivel de consumator pentru brandurile de renume”, a declarat Adrian Cazu – Development Manager, Enzo Bertini.

Colecțiile disponibile în noua locație din Palas stau sub semnătura unor branduri celebre, precum Calvin Klein, Valentino, Guess, John Richmond, UGG, Steve Madden, Tommy Hilfiger, Converse, Enzo Bertini, Karl Lagerfeld sau Premiata. Inaugurarea Enzo Bertini are loc odată cu începutului noului sezon calendaristic, iar pentru a marca atât deschiderea, cât și venirea primăverii, brandul are oferte extrem de atractive.

Fiind o locație high-end, magazinul este amenajat cu materiale premium, oferindu-le clienților o experiență de shopping care să le stimuleze simțurile, dar și o atmosferă rafinată, unde eleganța și bunul gust sunt la superlativ.

Magazinul din Palas este singurul din nord-estul României, Enzo Bertini fiind prezent în București (trei locații), Cluj-Napoca, Brașov și Oradea.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;