A fost dat startul înscrierilor la cea de-a XVII-a ediție a programului Graduat E.ON

Programul este dedicat absolvenților sau studenților în an terminal, licență sau masterat în domeniul tehnic (inginerie, IT) sau economic, care au rezultate foarte bune la învățătură dar și preocupări și activități extra-curriculare cum ar fi cele de voluntariat, cele desfășurate în cadrul unor organizații studențești sau participarea la sesiuni de comunicări științifice. De asemenea, sunt necesare cunoștințe foarte bune de limba engleză precum și disponibilitatea de a călători și de a efectua stagii în diferite orașe din țară.

Înscrierile se fac până în data de 23 aprilie a.c. pe pagina oficială a programului. Procesul de recrutare implică mai multe etape de selecție și departajare, candidații fiind ghidați pe tot parcursul acestui demers.

Cei selectați vor urma stagii de pregătire în cadrul companiilor operaționale din Grupul E.ON România și vor fi îndrumați la fiecare pas de mentori dedicați care au menirea de a-i familiariza cu activitățile specifice departamentului ales. Totodată, participanții în program vor avea beneficiile pe care le are fiecare angajat E.ON.

De la debutul acestui program, s-au angajat în cadrul companiilor E.ON din România peste 165 de tineri absolvenți. Aproximativ 80% dintre aceștia au ales să își construiască mai departe o carieră în cadrul Grupului E.ON și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;