30 de locuri disponibile pentru inițierea în profesia de operator flux producție la Antibiotice

Antibiotice Iaşi a demarat înscrierile pentru cea de-a doua ediție a programul “Colegiul Tehnic a+”, un proiect destinat atragerii de viitori angajați și inițierii acestora în profesia de operator flux producție.

Pentru anul 2023 sunt disponibile 30 de locuri în cadrul programului ce are o durată de 6 luni. La final cursurilor teoretice și practice, participanții au șansa de a lucra pe termen lung în cadrul companiei alături de specialiști cu experiență, într-un domeniu în permanentă creștere și dezvoltare, respectiv industria farmaceutică.

Colegiul Tehnic a+ este structurat pe ateliere de dezvoltare profesională, o îmbinare echilibrată între teorie şi practică, ce va asigura angajaţilor în formare, toate competenţele necesare practicării cu succes a unei meserii specifice industriei farmaceutice, precum: operator exploatare mentenanță echipamente producție, automatist, operator flux producție.

În cadrul “Colegiului Tehnic a+” se pot înscrie persoane cu studii medii (absolvirea unui profil tehnic constituie un avantaj), din Iași și din localităţile rurale limitrofe Iaşului, interesate să înveţe şi să evolueze profesional. Pe durata celor 6 luni, participanții vor fi angajați pe perioadă determinată, beneficiind de salariu, bonuri de masă și decont pentru transport, precum și acces gratuit la toate resursele materiale ale companiei şi la cei mai buni specialişti de la care să înveţe o meserie de viitor.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul companiei, www.antibiotice.ro sau se pot obține la telefon: 0232.209142.

Colegiul Tehnic a+ face parte din “Academia a+”, o platformă axată pe programe de educaţie, inovaţie, susţinere şi dezvoltare a competenţelor profesionale atât a propriilor angajaţi cât şi a comunităţii, pe care compania dorește să o dezvolte.

În urma derulării primei ediții a Colegiului tehnic a+ din anul 2022 un număr de 12 persoane s-au alăturat echipei de angajați din Antibiotice, specializate în activitățile de producție

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;