5:13 pm - Monday April 19, 8280

În iulie, capitala tenISului este la Iași!

Mai puțin de patru luni au rămas până la turneele internaționale pentru profesioniști: Concord Iași Open – ATP Challenger 100 și BCR Iași Open – WTA125.

Între 10 și 16 iulie, are loc turneul masculin Concord Iași Open – ATP Challenger 100 – cel mai important turneu masculin din România, aflat la a patra ediție, dotat cu premii în valoare de 130.000 USD, 100 de puncte ATP și un tablou principal de 32 de jucători în proba de simplu și 16 jucători în proba de dublu.

În edițiile precedente, la Iași au fost prezenți, printre alții, spaniolul Pablo Andujar, fost număr 32 mondial și câștigător a patru turnee ATP, francezul Hugo Gaston, nr. 66 ATP, croatul Borna Coric (best ranking 12 ATP) și Jiri Lehecka, nr. 37 mondial.

Directorul turneului Concord Iași Open este Andrei Pavel, cel mai titrat tenisman român din ultimii 20 ani.

În perioada 17 – 23 iulie, are loc turneul feminin BCR Iași Open – WTA 125, aflat la cea de-a doua ediție, dotat cu premii în valoare de 115.000 USD, 160 de puncte WTA, și un tablou principal de 32 de jucătoare în proba de simplu și 16 jucătoare în proba de dublu.

La prima ediție a turneului au fost prezente nume importante al tenisului, printre care se numără Ana Bogdan, câștigătoarea Luceafărului primei ediții BCR Iași Open, Kristina Mladenovic, fost nr. 1 mondial la dublu și multipla câștigătoare de Grand Slam și Clara Burel (best ranking 74).

Directorul turneului BCR Iași Open este Daniel Dobre, unul dintre cei mai titrați antrenori din România.

Experiența Iași Open

Turneele Iași Open promit să fie evenimente memorabile, o oportunitate de a vedea meciuri de tenis de înaltă calitate dar și de a petrece timp într-un cadru sportiv și elegant. Fan Zone, spațiul dedicat publicului va găzdui anul acesta diverse activități recreative în aer liber, sesiuni de autografe, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu jucătorii, activități creative și artistice, restaurante, magazine și zone de relaxare.

Așteptăm fanii din toată țara la Iași, capitala tenISului din vara 2023.

Abonamente & bilete

S-au pus in vânzare 200 de abonamente la prețul de 320 Lei pentru fiecare turneu, disponibile pana la 31 martie 2023. Abonamentul include accesul la toate meciurile de pe tabloul principal, opțiune ideală pentru fanii care doresc să urmărească turneul îndeaproape, să se bucure de emoția turneului de la început până la final și să urmărească jucătorii preferați. Meciurile se vor disputa in două sesiuni: de zi și de seară, cu partide programate și în nocturnă.

Bilete la Concord Iași Open și BCR Iași Open vor fi disponibile începând cu 10 Aprilie pe platforma entertix.ro și în magazinele Cărturești din toată țara.

În luna aprilie se deschid înscrierile pentru copiii de mingi, voluntari și arbitri de linie. Mai multe informații vor fi disponibile pe conturile de social media @concordiasiopen și @bcriasiopen, și pe site-ul oficial iasiopen.com

Ambele competiții sunt organizate de Concord Service Center, sponsorul principal al turneului ATP, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Federația Română de Tenis, turneul cu statut WTA 125 având BCR drept sponsor principal.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;