A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DJ 282B

Președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Costel Alexe, a emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DJ 282B: Intersecție DN24C – Bivolari – Traian – Spineni-intersecție cu DJ 282F, pe o lungime de 12,9 kilometri.

 ”Mă bucur că am reușit ca pe acest drum județean să înceapă procesul de modernizare. Cu fiecare kilometru asfaltat văd cum ceea ce mi-am propus de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean se împlinește. Am promis oamenilor că vom investi în comunitățile lor pentru a crește calitatea vieții, iar asfaltarea drumurilor era unul dintre deziderate. Locuitorii județului au nevoie de căi de rulare moderne, iar într-o lume în care depindem foarte mult de mobilitate, momentul acesta în care dăm startul lucrărilor de modernizare pe DJ 282B este încă o confirmare că administrația județeană face ceea ce și-a propus. Sunt convins că lucrările se vor desfășura în cele mai bune condiții și că în final, cei care circulă pe acest sector de drum vor avea parte de cele mai bune condiții de trafic”, a declarat Costel Alexe.

Contractul pentru modernizarea DJ 282B, în valoare de 27.310.500 lei (inclusiv TVA), a fost încheiat de Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași cu firma EKY ROUTE S.R.L. Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;