O nouă tranşă cu ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană, distribuită persoanelor cu venituri reduse

Începând de miercuri, 29 martie, Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială (DAS), a început distribuirea celei de-a șasea tranșă de pachete cu alimente oferite prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), pe o perioadă de maximum 45 de zile calendaristice. Pachetele sunt distribuite la sediul DAS din Şos. Naţională nr. 43, în intervalul orar 8.30 – 15.30, de luni până vineri inclusiv, pe bază de programare telefonică.

Pachetele vor fi distribuite persoanelor beneficiare de venit minim garantat, în număr de 481, și, respectiv, celor cu alocație pentru susținerea familiei, în număr de 343 persoane), aflate pe listele inițiale.  Eliberarea pachetelor se va face pe baza actului de identitate în original, prezentat de titularul beneficiului de asistență socială, care va semna pentru primirea pachetului atât pentru sine, cât și pentru membrii familiei sale (situația familiilor beneficiare de venit minim garantat sau alocație pentru susținerea familiei). În cazul  persoanelor nedeplasabile, pachetul va fi livrat la domiciliul beneficiarului, se precizează într-un comunicat remis redacţiei, semnat de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Iaşi.

Beneficiarii din grupul ţintă vor primi câte un pachet cu un conţinut standard (5 kg făină albă de grâu, 4 kg mălai, 0,8 kg paste făinoase, 4 l ulei, 2 kg zahăr, 4 kg orez, 1,5 kg conservă carne de vită, 0,9 kg conservă carne de porc, 1 kg conservă pateu, 1,44 l compot fructe, 0,36 kg gem de fructe și 0,36 kg gem de fructe dietetic).

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;