5:13 pm - Friday April 20, 5810

„De la UNTOLD la Hristos” – conferinţă în Sala “Iustin Moisescu” a Ansamblului Mitropolitan

Comunitatea Colegiului „Sfântul Nicolae” organizează joi, 30 martie, începând cu ora 18.00, în Sala „Iustin Moisescu” din cadrul Ansamblul Mitropolitan din Iaşi, o conferinţă susţinută de Sorin şi Diana Gadola din Cluj-Napoca. După multe căutări spirituale, aceştia L-au redescoperit pe Hristos, iar din acel moment povestea vieţii lor se numeşte „De la UNTOLD la Hristos”, parcurs în care au susţinut diverse conferinţe, vorbind tinerilor despre experienţa care le-a schimbat viaţa.

Sorin Gadola (35 de ani), cunoscut până nu demult în calitate de co-fondator al Festivalului „Untold” de la Cluj-Napoca, va mărturisi celor prezenți modul în care s-a descoperit, cu adevărat, în Ortodoxie, după îndelungi căutări. Pe parcursul prelegerii, împreună cu soția sa, Diana, vor oferi mărturie despre drumul plin de provocări pe care l-a constituit redescoperirea lui Hristos.

Aceştia vor încerca să ofere răspunsuri la întrebările despre cum i-a ajutat credinţa ortodoxă în detrimentul celorlalte credinţe, despre legătura postului trupesc cu postul sufletesc, sau despre ce înseamnă adevărata libertate.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;