Casa Auto Iași susține și în acest an Conferința internațională IASHINGTON

În perioada 2 – 8 septembrie, AIESEC Iași, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, organizează conferința internațională IASHINGTON.

Casa Auto Iași a răspuns pozitiv și de această dată solicitării tinerilor organizatori, asigurând transportul invitaților speciali din cadrul conferinței. Aflată la a cincea ediție, conferința va avea loc la IDEO – Centrul de Sprijinire și Dezvoltare a Afacerilor, având ca temă principală descoperirea și dezvoltarea spiritului de lider al fiecărui participant.

“Avem nevoie de astfel de acțiuni pentru dezvoltarea tinerilor, pentru că potențial există. Important este să recunoaștem și să încurajăm valorile autentice, să-i stimulăm, pentru ca mai târziu să poată atinge performanțe remarcabile. Din acest motiv, investiția în programe de educație constituie una din prioritățile grupului nostru de firme. Apreciem inițiativa tinerilor din AIESEC de a organiza și în acest an conferința internațională IASHINGTON și suntem alături de ei”, afirmă Diana Axinte – reprezentant al Casei Auto Iași.

Peste 50 de delegați din întreaga lume sunt așteptați să transforme Iașiul în capitala globală a tinerilor lideri și să aducă diversitate culturală în inima Moldovei. Timp de o săptămână, participanți din țări precum Suedia, Panama, Germania, Austria, Republica Moldova, vor experimenta culturile lumii și vor lua parte la sesiuni care îi vor ajuta să se dezvolte pe plan personal, să își descopere adevăratul potențial și să își contureze viitoarea carieră. Temele sesiunilor din acest an vor fi susținute atât de speakeri din România, cât și de speakeri internaționali. Între aceștia se numără Alexandru Glod, Mălina Chirea – cofondator „Institutul pentru Fericire”, Dan Schipor – Managing Partner Daris, Severin Sânzianu – trainer şi consultant fondator în Premian și alții.

Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 1400, participanții vor lua parte la o competiție la care va avea acces și publicul ieșean, denumită Treasure Hunt. Astfel, concurenții vor explora cele mai importante obiective ale orașului și vor vizita principalele atracții din Iași.  Iar duminică, 8 septembrie, atât participanții români, cât și cei internaționali, vor organiza Târgul Multicultural Global Village, începând cu ora 1700, pe Bulevardul Ștefan cel Mare, unde sunt așteptați ieșenii care doresc să ia parte la spectacole de dansuri, să descopere obiceiuri din diversele colțuri ale lumii sau să guste din mâncărurile și băuturile tradiționale.

Detalii suplimentare despre conferință pot fi găsite pe site-ul www.iashington.com și pe pagina oficială de Facebook – Iashington.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;