5:14 pm - Sunday April 29, 1218

La Iulius Mall Iași este un vibe „EasterISH” cu premii la shopping

Dacă te uiți pe geam, sigur nu te gândești că în câteva zile o să fie Paștele. Poți cel mult să spui că e un vibe „EasterISH”, așa cum am concluzionat și noi, la Iulius Mall Iași. Chiar dacă vremea extremă din ultimele zile dă bătăi de cap, noi vrem să aducem atmosfera de Paște. Dacă învingi zăpada și ajungi la Iulius Mall Iași, te premiem pe loc la cumpărături!

Nici nu ai apucat să te obișnuiești cu sneakerșii, geaca de piele și ochelarii de soare, că vremea a avut alte planuri și iarna ne-a dat „match” din nou. La Iulius Mall Iași înfruntăm cu zâmbetul pe buze capriciile vremii și te invităm să te bucuri de campania noastră de Paște.

Până pe 15 aprilie 2023, dacă, la o sesiune de shopping, valoarea cumulată a bonurilor tale este de minimum 300 de lei, te premiem pe loc. Sesiuni de răsfăț culinar la Noodle Pack și Madovouchere la DMcozonaci pufoși și alte surprize te așteaptă la Centrul Info din Iulius Mall. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul Iulius Mall Iași.

În Iulius Mall, magazinele ți-au pregătit reduceri și oferte, așa că e momentul ideal să te pregătești cu daruri pentru cei dragi. Sfidând vremea, brandurile te așteaptă cu noile colecții de primăvară, care promit să impresioneze prin autenticitate, dar și prin croiurile îndrăznețe.

Povestea cu vibe „EasterISH” o poți descoperi în video-ul campaniei, postat pe pagina de Facebook Iulius Mall, dar și pe cea de Youtube.

Happy „EasterISH”!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;