Rezultate excelente obţinute de elevii ieşeni la Olimpiada naţională de pedagogie şi psihologie

Două premii întâi, un premiu trei, două mențiuni și trei premii speciale sunt distincțiile obținute de cei opt elevi ai Colegiului Național Pedagogic „Vasile Lupu”, care au participat la etapa națională a olimpiadei de pedagogie-psihologie (licee pedagogice). Competiția s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin, în perioada 10-12 aprilie, și a adunat elevi din 35 de județe ale țării.

Cele două premii I au fost obținute de elevele Ecaterina Andreea Drumea și Alexia Maria Apetrei, ambele în clasa a X-a, sub coordonarea unui profesor de înalță ținută pedagogică, doamna prof. dr. Genoveva Farcaș. Sub coordonarea aceleași doamne profesor, eleva Ilia Apăvăloaei, clasa a IX-a, a obținut premiul III, iar Alexandra Maria Radu, clasa a XII-a, a obținut mențiune. Tot mențiune a obținut și eleva Daria Nicoleta Curelariu, clasa a XI-a, coordonată de doamna profesor Vasilica Botezatu. Cele trei premii speciale au fost obținute de elevele: Teodora-Mirela Petrovici și Smărăndița Iustina Purcel, ambele eleve în clasa a X-a, coordonate fiind de domnul profesor Florin Tătărușanu, precum și eleva Mara Evelina Popa, clasa a XI-a, coordonată de doamna prof. Vasilica Botezatu.

Rezultatele obținute sunt o confirmare valorică pentru școala pedagogică ieșeană, care se înscrie pe mai departe în elita învățământului pedagogic românesc.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;