5:14 pm - Tuesday April 30, 6346

„Studenți la cuțite” – concurs gastronomic organizat de studenții Universităţii de Ştiinţele Vieţii

Liga Studenților Agronomi și Veterinari (LSAV) din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași organizează, luni, 24 aprilie 2023, Concursul gastronomic „Studenți la cuțite”.

Conform regulamentului, fiecare echipă, formată din doi membri, are posibilitatea de a se înscrie în concurs cu un preparat de bază sau cu un desert. Rețetele preferate vor fi realizate în bucătăriile din Căminul A5, iar jurizarea va avea loc în Sala LSAV. Cei cinci jurați vor puncta originalitatea preparatului, creativitatea, tehnicile folosite în prezentarea modului de preparare, dar și produsul final din farfurie.

„Toți cei pasionați de gătit și mai ales cei care doresc să își testeze limitele în domeniul fascinant al gastronomiei sunt invitați de către LSAV să se înscrie împreună cu cel mai bun coechipier la concursul gastronomic Studenți la cuțite. Cei mai buni concurenți se vor bucura la finalul competiției atât de aprecierile colegilor cât și de numeroase premii atractive, de la obiecte personalizate by USV Iași, până la premii financiare”, a transmis Adriana Trandaf, președintele LSAV.

Organizatorii au lansat invitația înscrierii la concurs înainte de vacanța prilejuită de Sărbătorile Pascale, iar până la momentul transmiterii acestor informații erau înscrise în concurs 11 echipe.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;