Intrarea în vigoare a restricţiilor de circulaţie spre Aeroport, amânată cu o săptămână

Restricțiile de circulație a autovehiculelor spre Aeroport, anunțate inițial de autorităţi începând cu data de 2 mai, au fost amânate cu o săptămână, urmând a intra în vigoare începând cu data de 8 mai, anunţă, într-un comunicat ,conducerea Aeroportului Iaşi. Astfel, din Rond Ciric până la Aeroport se va circula în condiții normale în săptămâna 1-7 mai, accesul fiind permis tuturor mijloacelor de transport.

“Totuși, ținând cont de capacitatea limitată a parcării de la Aeroport, ne menținem recomandarea ca ieșenii să folosească autobuzul linia 50 (orarul, în link http://www.sctpiasi.ro/trasee/conexiuni), precum și serviciile de taxi și ride sharing, întrucât există riscul să nu mai găsească locuri libere”, precizează reprezentanţii aeroportului în comunicat.

Reamintim că restricţionarea circulaţiei autovehiculelor către Aeroport au fost impuse ca urmare a lucrărilor de construcţie a noii parcări supraetajate de la aeroport, precum şi de reconfigurarea căilor de acces în fața terminalelor, parte importantă din proiectul de dezvoltare și modernizare a Aeroportului Iaşi, lucrări estimate a fi încheiate la jumătatea lunii august.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;