5:13 pm - Sunday April 18, 5458

Preotul Paul Jannakos din Chicago, specialist în adicţii, invitat la conferinţa „Adicţii, tămăduire şi spiritualitate ortodoxă”

Departamentul de consiliere și tratare a persoanelor afectate de adicții, în parteneriat cu Departamentul de Misiune pentru tineret din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor, organizează duminică, 7 mai, de la ora 19.00, în Sala „Iustin Moisescu” din cadrul Ansamblului Mitropolitan Iaşi, conferinţa „Adicţii, tămăduire şi spiritualitate ortodoxă”, un nou eveniment din seria „Ne vedem la Mitropolie”. Invitatul întâlnirii va fi preotul Paul Jannakos, din Chicago (SUA), specialist în pastoraţia clinică, psihoterapie şi consilierea în adicţii, iar moderatorul dezbaterii va fi preotul Iulian Negru, formator şi inspector pe probleme de adicţii.

Departamentul de consiliere și tratare a persoanelor afectate de adicții al Arhiepiscopiei Iaşilor oferă consiliere, informare şi sprijin în legătură cu fatidica lume a dependenţelor. Unul dintre atuurile acestei echipe îl reprezintă faptul că printre consilieri se regăsesc oameni care s-au luptat cu adicţiile şi le-au învins sau oameni care au trăit lângă dependenţi. Membrii acestei echipe oferă servicii de consiliere atât pentru dependenţi (alcoolici, dependenţi de tutun, droguri, pornografie, jocuri de noroc, dependenţă digitală şi codependenţă), cât şi pentru familiile acestora; terapie individuală şi de grup cu persoanele dependente (strict confidenţial); consiliere părţilor terţe interesate (cadrelor didactice, clericilor, părinţilor sau aparţinătorilor); evaluare psihologică; tabere terapeutice şi consiliere prin telefon.

Intrarea la evenimentul de duminică, 7 mai, de la ora 19.00, este  liberă, în limita locurilor disponibile în Sala „Iustin Moisescu”.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;