Gloria Buzău – Poli Iaşi 1-1. Ieşenii, egalaţi la ultima fază a meciului

Politehnica Iaşi nu a reuşit decât o remiză, scor 1-1 (0-0), duminică, în deplasare, la Buzău, în etapa a VII-a din play off-ul Ligii 2, după o partidă pe care a dominat-o în cea mai mare parte a jocului, însă pe care nu a tratat-o cu seriozitate până la ultimul fluier al arbitrului.

Deşi au condus cu 1-0 încă din minutul 53, în urma golului semnat de Cătălin Itu, după o fază de manual la care au mai participat Roman şi Harrison, oaspeţii au plecat din Crâng doar cu un singur punct, din cauză că la ultima fază a meciului, Lică şi-a arătat din nou limitele şi l-a scăpat de sub marcaj pe brazilianul Dudu, care a egalat.

Rezultat oarecum mincinos pentru ieşeni, care meritau mai mult de la această întâlnire. Nu este mai puţin adevărat că gazdele au ratat foarte mult, mai ales prin Blejdea şi Valentin Alexandru, care au irosit câteva ocazii rarisime de a perfora plasa porţii apărată de Jankov, dar şi că arbitrul le-a refuzat oaspeţilor două lovituri de la 11 metri, câte una în fiecare repriză.

În urma acestui rezultat, ieşenii se menţin, în continuare, în fruntea clasamentului din play off, fiind deja promovaţi în Superligă.

Gloria Buzău: Rusu – Oteliță, Marku, Wiktorski, Sălceanu – Pandele (min. 57 Trebotic), Gaitan (min. 81 Fulop) – Lazăr (min. 46 Valentin Alexandru), Dudu, Blejdea (min. 57 Greu – min. 81 Vîrtej) – Boiciuc;

Poli Iași: Jankov – Martac, Tincu, Lică, Finica – Marchioni, Itu (min. 70 Fr. Cristea), A. Roman (min. 79 R. Ion), Musi (min. 61 Dumitru) – Harrison (min. 61 Mogoș), Vojtus (min 79 Hlistei).

Etapa viitoare, Poli Iaşi va întâlni miercuri, 10 mai, de la ora 19.00, în Copou, pe CSA Steaua.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;