5:13 pm - Wednesday April 19, 3747

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, în vizită la Iaşi pentru a lua “pulsul” organizaţiei locale

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu secretarul general al partidului, Paul Stănescu, s-au aflat sâmbătă la Iaşi, unde s-a întâlnit cu conducerea filialei locale a partidului, primarii şi parlamentarii acestei formaţiuni politice. Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al PSD Iaşi, discuțiile s-au axat, în principal, pe stadiul proiectelor aflate în derulare, dar și pe o serie de dificultăți întâmpinate de administrațiile locale în depunerea și implementarea acestora. De asemenea, au fost punctate o serie de aspecte organizatorice, urmând a fi fixat un calendar al activităților și pregătit un desfășurator al derulării alegerilor în toate organizațiile locale. Mesajul politic principal a fost de unitate, eficientizarea echipei de lucru și de pregătire temeinică a alegerilor din 2024, se mai arată în comunicat.

„Mă bucură faptul că președintele PSD Marcel Ciolacu nu ocolește Iașul și de fiecare dată când a avut ocazia s-a întâlnit cu organizația noastră. Prioritatea noastră o reprezintă finalizarea cât mai multor investiții în comunitățile locale pentru a demonstra ieșenilor că ne preocupă faptele și nu vorbele. Din acest motiv, au fost punctate o serie de dificultăți pe care le întâmpină administrațiile locale în gestionarea și implementarea proiectelor”, a declarat senatorul Marcel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

În ceea ce priveşte latura politică, potrivit liderului social democraţilor ieşeni, discuţiile au vizat o serie de de aspecte organizatorice, urmând ca să fie fixat un calendar al activităților pentru pregătirea în perioada următoare a alegerilor la nivelul tuturor organizațiile locale. “Ne dorim să identificăm cele mai bune variante astfel încât toate comunitățile din județ să beneficieze de șanse egale de dezvoltare” a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

La întâlnire au mai participat Marian Neacșu, secretar general al Guvernului, Dragoș Benea, vicepreședinte PSD și Alexandru Stoica, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației(MDLPA).

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;