5:13 pm - Friday April 19, 8289

În atenţia ieşenilor care susțin proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere

Examinatori din București și Vaslui vor veni la Iași pentru a sprijini activitatea de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

”Facem eforturi pentru a reduce timpii de așteptare pentru proba practică. Dacă anul trecut, în aceeași perioadă, intervalul de așteptare era de peste 120 de zile, acum am ajuns la aproximativ 80 de zile. Este încă mult. De aceea, căutăm soluții în continuare și facem demersuri instituționale inclusiv pentru suplimentarea numărului de angajați de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Iași. În luna mai vom avea 10 examinatori de la București care vor veni la Iași în două weekenduri. În această lună avem la Iași și 7 examinatori de la serviciul public comunitar din județul Vaslui, tot pentru două weekenduri. De asemenea, colegii noștri de la serviciul ieșean lucrează în zile de sâmbătă și duminică. Mulțumesc colegilor prefecți, reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne pentru sprijin și colegilor care lucrează în zilele libere pentru a veni în sprijinul celor care susțin examenul pentru permisul de conducere”, a declarat Bogdan Cojocaru, prefectul județului Iași.

La solicitarea Instituției Prefectului – județul Iași, în trecut, au mai fost delegați la Iași examinatori de la serviciile publice din București, Satu Mare, Mureș, Maramureș.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;