Luni, la Iulius Mall Iaşi se inaugurează primul magazin Cropp din regiune, unul dintre cele mai populare branduri de modă streetwear

Cropp este un brand streetwear adresat tinerilor rebeli, băieți şi fete, ce trăiesc după propriile reguli şi preferă hainele prin care îşi pot exprima personalitatea. Colecţiile vestimentare semnate de Cropp sunt pregătite în colaborare cu artişti de graffiti din întreaga lume. La Iulius Mall Iaşi, brandul va deschide, luni, primul său magazin din regiunea de Est a țării. Este al doilea magazin din portofoliul grupului polonez de modă LPP inaugurat în Iulius Mall Iași după Sinsay, deschis anul trecut.

Situat în inima unuia dintre cele mai mari campusuri studențești din ţară, Iulius Mall Iaşi şi-a câștigat reputația de atracție preferată a tinerilor și destinație de shopping ce reunește unele dintre cele mai cunoscute branduri apreciate de generația Millennials. Iar pe aceştia îi aşteaptă o nouă surpriză. Pe 15 mai, grupul de modă LPP va deschide magazinul Cropp, destinat tinerilor nonconformişti, o premieră în rețeaua IULIUS. Acesta este situat la etajul întâi al mall-ului.

Cropp este un brand streetwear care se adresează tinerilor rebeli ce trăiesc după propriile reguli şi preferă hainele prin care îşi pot exprima personalitatea și libertatea ideilor. Ceea ce diferențiază Cropp de alte branduri sunt articolele vestimentare pregătite în colaborare cu ilustratori şi artişti de graffiti din întreaga lume. Colecţiile Cropp au influenţe pop şi hip-hop și sunt inspirate din graffiti, street art, sport, seriale şi muzică.

Brandul a adoptat o abordare sustenabilă, prin introducerea liniei Eco Aware: articolele sunt realizate într-o manieră prietenoasă cu mediul înconjurător și se bazează pe reducerea consumului de apă, energie și alte resurse materiale.

LPP și-a început activitatea în anul 1991 și este proprietarul a cinci branduri de modă recunoscute – Reserved, House, Cropp, Mohito și Sinsay –, prezente în peste 40 de țări din întreaga lume. În România, Cropp deține 21 de magazine.

Despre IULIUS

Iulius Mall Iaşi a fost inaugurat în aprilie 2000, la acea dată fiind primul mall construit în afara Bucureştiului şi al doilea din ţară. Destinaţia de shopping care a dat startul unui nou stil de viaţă include peste 110 magazine ale unor renumite branduri internaţionale, cinematograf multiplex cu 5 săli, o zonă de food court, supermarket, restaurante și cafenele, club de bowling şi biliard, precum şi o zonă dedicată activităților creative și educative pentru tineri. Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România. Portofoliul său include peste 310.000 mp de retail, în două proiecte mixte (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), rețeaua națională de shopping mall-uri regionale Iulius Mall (Iași, Cluj-Napoca și Suceava), precum și două proiecte de retail de proximitate Family Market.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;