Experimente ştiinţifice de chimie, fizică, biologie, tehnologie IT şi robotică, la cea de-a V-a ediţie a SCIENCE CAMP

Colegiul National ”Mihai Eminescu”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, anunţă organizarea joi, 18 mai, a celei de-a V- ediții a SCIENCE CAMP – o galerie impresionantă de experimente științifice de chimie, fizică, biologie, tehnologie, IT și robotică.

Scopul acestui proiect educațional, coordonat de prof. dr. Cecilia Foia, este formarea și dezvoltarea abilităților științifice și tehnice, creșterea atractivității învățării disciplinelor din aria științelor și științelor aplicate. În cadrul acestui eveniment, circa o sută de experimente și produse realizate de elevi din peste 25 şcoli din județul Iași vor fi  prezentate participanților interesați să afle mai multe informații despre utilizarea științelor în viața de zi cu zi.

Ediția din acest an este specială prin numărul mare de proiecte disciplinare și interdisciplinare înscrise  în concursul de creativitate științifică, proiecte ce vor fi apreciate de membrii comisiei de evaluare cu premii și mențiuni.

Pentru elevii participanți, Science Camp 2023 reprezintă bucuria învățării de tip colaborativ, interacțiune, socializare, interactivitate. Pentru profesorii participanți, Science Camp reprezintă un schimb de bune practici educaționale despre creșterea atractivității învățării, dezvoltarea gândirii critice, dezvoltarea capacității de a lucra independent sau în echipă.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;