Weekendul acesta, vino în Palas, la Wedding Days, și bifează ultimele detalii de pe lista ta!

Ești pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă și încă mai ai de pus la punct ultimele detalii pentru a completa scenariul nunții tale? Wedding Days te așteaptă în acest weekend, la Palas, cu oferte ale expozanților de top și cu cele mai noi tendințe pentru ca ziua nunții tale să devină memorabilă.

 

Suntem în plin sezon al nunților și primăvara a venit, ca întotdeauna, cu mult entuziasm și cu idei pentru decorul perfect. Weekendul acesta, invită-ți jumătatea la un rendez-vous în Atriumul Palas și bucură-te de ofertele expozanților! Dacă ai nevoie de inspirație pentru cel mai așteptat moment din viața voastră sau planurile tale au fost date peste cap și nu ai pregătit totul până la ultimul detaliu, la Wedding Days găsești produse și servicii pentru cel mai important moment din viața ta.

Inspirația pentru ziua specială trebuie să fie povestea voastră și lucrurile pe care le iubești. Wedding Days vine în întâmpinarea dorințelor tale și te ajută cu sfaturi și recomandări de la experții în domeniu. Rochiile de la Wedding Days îți oferă șansa unor alegeri stylish și împlinesc așteptările unui public variat. Și mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar creatorii de bijuterii au pregătit piese speciale care să pună în evidență ținutele. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, cabinele fotobooth, agenția de hostess și multe alte accesorii necesare unui astfel de eveniment.

Dă tonul petrecerii cu Centrul de evenimente Congress Hall din Palas sau vino la Sala Verdi de la Family Market Miroslava și celebrează povestea de dragoste într-o ambianță rafinată! Alege decorul floral pentru o atmosferă romantică și creează tabloul ideal pentru amintiri de neuitat!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;