Acţiune cultural-caritabilă pentru copiii din familiile defavorizate şi cele refugiate din Ucraina

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Primăria Municipiului Iaşi va organiza joi, 1 iunie, o acţiune cultural-caritabilă destinată copiilor familiilor defavorizate aflate sub monitorizarea Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS).

Astfel, 900 de copii, din care 631 proveniți din familii defavorizate și 269 de copii din familiile de ucraineni refugiate în Iași din cauza războiului, sunt așteptați începând cu ora 12.00 în Parcul Expoziției, unde vor primi pachete cu dulciuri, jocuri, articole sportive și de papetărie, în valoare de 140 de lei fiecare.

Evenimentul va fi completat de un moment artistic susținut de Corul de Copii „Luceafărul”, clasa de excelență coordonată de prof. Anca Apetroaei, și de Grupul de dans modern coordonat de prof. Mihaela Budacă, de la Palatul Copiilor.

Acțiunea are drept scop combaterea marginalizării sociale și a abandonului școlar.

Partenerii evenimentului sunt Fundația „Solidaritate și Speranță”, Fundația „Star of Hope”, Fundația Serviciilor „Bethany”, Fundația „Salvați Copiii”, Fundația „Alături de Voi”, Fundația „Hecuba” și Asociația „Surâsul Albastru”.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;