Cadouri de 1 Iunie pentru copiii din familiile defavorizate şi familiile ucrainene refugiate la Iaşi

Joi, 1 iunie, de la ora 12:00, Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi va organiza o acţiune cultural-caritabilă destinată copiilor din familiile defavorizate şi a celor din familiile de ucraineni refugiate la Iaşi din cauza războiului din ţara vecină. Astfel, 900 de copii, din care 631 proveniți din familii defavorizate și 269 de copii din familiile de ucraineni refugiate în Iași din cauza războiului sunt așteptați în Parcul Expoziției, unde vor primi pachete cu dulciuri, jocuri, articole sportive și de papetărie în valoare de 140 de lei fiecare.

Evenimentul va fi completat de un moment artistic susținut de Corul de Copii „Luceafărul”, Clasa de excelență coordonată de prof. Anca Apetroaei și Grupul de dans modern coordonat de prof. Mihaela Budacă de la Palatul Copiilor.

Acțiunea are drept scop combaterea marginalizării sociale și a abandonului școlar.

Partenerii evenimentului sunt Fundația „Solidaritate și Speranță”, Fundația „Star of Hope”, Fundația Serviciilor „Bethany”, Fundația „Salvați Copiii”, Fundația „Alături de Voi”, Fundația „Hecuba” și Asociația „Surâsul Albastru”.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;