Vacanţa fotbaliştilor de la Poli Iaşi a luat sfârşit! Puţine noutăţi la reunire

Vacanţa de două săptămâni a fotbaliştilor de la Poli Iaşi s-a încheiat, formaţia din Dealul Copoului fiind prima, alături de Oţelul Galaţi, care şi-a reluat pregătirile în vederea debutului în noul sezon al Superligii, programat la mijlocul lunii iulie. Reunirea moldovenilor a avut loc luni, la ora 18.30, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv “Emil Alexandrescu”, în prezenţa staff-ului tehnic al echipei, compus din Leo Grozavu (antrenor principal), Mugurel Cornățeanu (antrenor secund), Radu Sărdescu (antrenor cu portarii) şi Ovidiu Chiribici (preparator fizic).

La reunire au fost prezenţi fotbaliștii care au făcut parte din lotul cu care Poli Iași a câștigat campionatul în Liga 2: Risto Jankov, Ianoș Brânză, Ionuț Ailenei – portari, Mădălin Martac, Christ Kouadio, Ionuț Olăeru, Răzvan Tincu, Florin Plămadă, Matija Katanec, Eric Finica, Denis Ciaun, Ștefan Ștefanovici, Gabriel Vașvari, Julian Marchioni, Cătălin Itu, Diego Farcaș, Alexandru Mogoș, Alin Roman, Alexandru Hrib, Antonio Dumitru, Bogdan Istratie, Cătălin Hlistei, Robert Ion, Jakub Vojtus, Robert Niamțu – jucători de câmp. Alături de aceştia, la reunire au fost prezenţi şi doi jucători noi, Leo Indio – mijlocaș central brazilian, născut pe 22.04.2006, legitimat ultima dată la Athletic Club – Liga Regională din Brazilia și Andrei Alexandru David – mijlocaș ofensiv, născut pe 26.01.2003, format la Academia Fiorentina, legitimat ultima dată la Piacenza (Serie B). De asemenea, pe terenul sintetic din Copou au fost prezenţi și jucătorii care au fost împrumutați sezonul trecut la alte formații, este vorba despre Dragoș Ungurenașu, Alexandru Azoiței, Alexandru Gău și Darius Deac.

Au lipsit de la primul antrenament Shayon Harrison, care este aşteptat marţi la Iaşi, Tudor Telcean şi Ștefan Viorel Lică, ambii jucători aflaţi la final de contract, Alexandru Musi, al cărui împrumut de la FCSB a expirat, precum și Francisc Cristea, mijlocaș care nu va mai continua activitatea în Copou.

Potrivit unui comunicat al clubului, marţi şi miercuri, jucătorii vor efectua vizita medicală, după care antrenamentele vor continua în Copou până pe 17 iunie, zi în care Poli Iaşi va disputa un joc test în compania unei formaţii nedesemnate încă. Apoi, în perioada 19-24 iunie, lotul Politehnicii va participa la un prim stagiu de pregătire, cel mai probabil la Piatra Neamț, cu un nou joc amical, în ultima zi, cu o formaţie din regiune. Pe 25 iunie, alb-albaștrii vor pleca într-un cantonament centralizat în staţiunea Bansko, din Bulgaria, unde vor sta până pe 7 iulie. În cadrul stagiului de pregătire efectuat în ţara vecină, fotbaliştii ieşeni vor disputa şi cinci partide amicale. La revenirea acasă din cantonamentul de la Bansko, ieşenii vor avea două zile libere, respectiv pe 8 și 9 iulie, după care începând cu 10 iulie pregătirile vor intra în linie dreaptă, în vederea debutului în noua ediţie a Superligii.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;