Una dintre cele mai mari rețele de fitness & aerobic din România a deschis prima locație din Iași, la Palas Campus. Devino și tu membru Stay Fit Gym!

Una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din România a deschis prima sa locație din Iași, în Palas Campus, din zona centrală a Iaşului. Angajații celor 13 companii din hub-ul de business și ieșenii pasionați de sport au la dispoziție, la Stay Fit Gym, un centru de fitness de peste 1.000 mp.

 

La parterul Palas Campus a fost inaugurat recent, Stay Fit Gym, rețeaua de centre de fitness & aerobic cu cu una dintre cele mai accelerate dezvoltări din România. Fiind prima locație a brandului 100% românesc în Iași, Stay Fit Gym le-a propus curioșilor, cu ocazia inaugurării, un Open Day, unde au putut testa aparatele profesionale, dar s-au putut bucura și o petrecere cu muzică mixată live de DJ. Pe lângă zona dedicată body building-ului, în noul centru, pasionații de sport beneficiază și de clase de fitness, precum strenght, cardio, functional training, dar și de cycling și clase de grup, cum ar fi zumba, circuit, pump, step & tone, abs& butt, pilates și yoga.

Cei care doresc să devină membri ai noului centru de fitness pot să își aleagă unul dintre abonamentele disponibile, și, în același timp,  să lucreze cu un antrenor pentru sesiuni personalizate în funcție de nevoi.

În prezent, Stay Fit Gym numără 20 de locații în România şi plănuieşte să încheie anul 2023 cu aproximativ 30 de centre.

Hub-ul de business din Palas Campus, care are 54.000 mp de spații office, este completat de cei 6.000 mp ai zonei de retail. Pe lângă centrul de fitness Stay Fit Gym, la parterul celei mai mari clădiri de birouri din România se regăsesc și un coffee shop Tucano, unic datorită design-ului adaptat pentru cei 5.000 de angajați, o cafenea Teo`s, care propune un concept în premieră – „Coffe by day and drinks by night”. Tot la parterul Palas Campus se află și Praxis, centru de recoltare a analizelor medicale, unde a fost amenajată și o zona adaptată pentru confortul copiilor, dar și clinica Emerald, parte a grupului SOFMEDICA, unde pacienții găsesc echipamente de imagistică performante, de ultimă generație, atât pentru imagistică prin rezonanță magnetică (RM), cât și computer tomograf (CT).

În curând, în Palas Campus se vor mai inaugura și alte locații de food & beverage, un supermarket, o clinică de beauty și alte servicii variate.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;