5:14 pm - Sunday April 29, 8903

Furnizarea apei potabile, întreruptă joi către consumatorii din Miroslava

În vederea executării unor lucrări de optimizarea a sistemului de distribuție a apei potabile în comuna Miroslava prin creșterea capacității de pompare, joi, 22 iunie, în intervalul orar estimat 8.00-15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din satele Miroslava, Găureni, Uricani, Vorovești, Brătuleni și Valea Ursului, anunţă ApaVital într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, la reluarea furnizării există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate.

Dacă situația persistă, consumatorii sunt rugaţi să sune la ApaVital, urmând ca o echipă de lucru specializată să se deplaseze în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de Contact ApaVital, telefon 0232.969.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;