,,PET EVENT” te așteaptă în Parcul Palas cu ateliere tematice, demonstrații de dresaj canin și multe alte surprize

Evenimentul dedicat iubitorilor de animale, ,,PET EVENT”, revine în parcul Palas cu cea de-a IX-a ediție și reunește, ca în fiecare an, furnizori în domeniu și experți de la care publicul poate primi recomandări și urma sfaturi de îngrijire a micilor necuvântătoare. Programul evenimentului este completat de o serie de ateliere tematice, de sesiuni de yoga cu prietenul patruped, precum și de concursuri cu premii sau demonstrații de dresaj canin.

În zilele de 24 și 25 Iunie 2023, iubitorii animalelor de companie sunt invitați în parcul Palas, la cea de-a IX-a ediție a „PET EVENT”. Pe parcursul celor două zile de târg, vizitatorii vor fi în compania prietenilor necuvântători, dar și în compania celor cu care împărtășesc aceeași pasiune. Peste 15 furnizori vor prezenta produse și servicii dedicate animalelor, iar tu poți participa la workshop-uri utile sau la sesiuni de yoga cu animalul de companie și poți descoperi tendințe în materie de hair styling canin, dar și să asiști la demonstrațiile de dresaj oferite de Jandarmeria Iași și Poliția de Frontieră. Ai șansa să îți înscrii micul prieten la concursuri cu premii, să afli trucuri de la experții în domeniu, dar și să adopți un cățel sau o pisicuță, oferindu-i un cămin iubitor.

Invitatul special din acest an este Roman Petre, specialist în comportare și psihologie canină, care va oferi sfaturi pentru a ne îmbunătăți relația cu prietenul patruped. Serile „PET EVENT” se încheie cu spectacole susținute de trupa locală ,,The Crickets”.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;