Ieşenii, aşteptaţi în week-end la prima ediţie a evenimentului “Piaţa Metropolitană Rediu”

Asociaţia Zona Metropolitană Iaşi, Primăria comunei Rediu şi Grupul de Acţiune Locală (GAL) Rediu – Prăjeni, anunţă organizarea în perioada 1-2 iulie, la Baza sportivă din localitatea Rediu, a primei ediţii a evenimentului “Piaţa Metropolitană Rediu”.

Sub genericul “Brânzeturi şi afumături”, evenimentul reprezintă o ocazie perfectă pentru a susține producătorii locali și de a cumpăra produse autentice și delicioase, care reflectă tradiția și pasiunea acestei zone.

“Suntem încântați să vă anunțăm că în perioada 1-2 iulie 2023 va avea loc prima ediție a Pieței Metropolitane din acest an în comuna Rediu din Iași, la baza sportivă. Vă invităm să ne însoțiți într-o călătorie gustativă și culturală în care veți descoperi o varietate incredibilă de produse locale. De la delicatese tradiționale, până la miere de albine, brânzeturi fine și multe altele, veți găsi tot ce vă poate încânta papilele gustative”, anunţă organizatorii într-un comunicat.

“Ești invitat să vii alături de familia ta și să te bucuri de standuri pline de bunătăți tradiționale locale la Piața Metropolitană din comuna Rediu. Poți cumpăra carne afumată, gustoasă, preparată în mod tradițional de la standurile producătorilor Florin Găman și Andrei Croitoru. Ei aduc rețete autentice și metode tradiționale de afumare, pentru a-ți oferi experiențe gastronomice de neuitat.

Bunătăți din lumea lactatelor vor fi aduse de Petrică Omușoru și Furdui Vasile, doi producători cu prezență de încredere în peisajul local. Vei putea savura o gamă variată de brânzeturi delicioase, realizate cu pasiune și pricepere.

Piața Metropolitană este un eveniment care încurajează comerțul local, promovează tradițiile și sprijină producătorii locali. Hai să ne bucurăm de acest eveniment minunat și să ne încântăm papilele gustative cu produse autentice de la producătorii noștri locali! Te așteptăm cu nerăbdare la Piața Metropolitană din comuna Rediu, pe 1 şi 2 iulie, la Baza Sportivă Rediu!”,  se mai arată în comunicat.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;