Poli Iaşi – FC Montana 3-1. Ieşenii, la doua victorie în cantonamentul din Bulgaria

Poli Iaşi a învins astăzi, în primul din cele două meciuri – test programate luni în  cantonamentul de la Bansko, pe FC Montana (formaţie clasată pe locul 10 la finalul sezonului trecut în liga a doua din Bulgaria) cu scorul de 3-1 (1-1). Pentru ieşeni au marcat Vojtus (min. 40 – după o pasă venită de la Militaru), Istratie (min. 73, după pasa lui Mogoş) şi Harrison (min. 90). FC Montana a deschis scorul în minutul 26, însă Poli a dominat, în ca mai mare aprte întâlnirea.

Poli Iaşi a început partida în formula:  Brînză – Martac, Tincu, Azoiței, Ștefanovici – Marchioni, Hrib, Militaru – Dumitru, Vojtus, Cherman.

Dragomit l-a înlocuit pe Hrib (min. 46), Ungurenaşu pe Azoiţei (min. 52), Mogoş pe Militaru (min. 56), Fărcaş pe Marchioni (min. 61), Hrib pe Cherman (min. 61), Harrison pe Vojtius (min. 61), Istratie pe Dumitru (min. 61), Kuadio pe Martac (min. 75) şi Florin Ilie pe Tincu (min. 75). Nu au evoluat deloc Jankov și Șerban.

După amiază (ora 18.00 – ora României), Poli Iaşi va susţine un nou meci de verificare, de această dată în compania formaţiei Radnicki Niş (locul 14 în prima ligă a Serbiei).

Până acum, în meciurile amicale disputate în cantonamentul pe care-l efectuează în perioada 26 iunie – 7 iulie la Bansko (Bulgaria), ieşenii au obţinut două victorii (1-0 cu FC Drita – vicecampioana Kosovo) şi 3-1 cu FC Montana (Bulgaria 2) şi o înfrângere, scor 0-2 cu Botev Plovdiv (Bulgaria 1).

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;