Camera de Comert și Industrie Iași organizează două cursuri online, gratuit

2 cursuri gratuite – ONLINE pe zoom – pentru imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din IMM-uri prin – Educatie si Dezvoltare in era digitala – proiect al Camerei de Comert si Industrie Iasi.

Curs “Utilizarea eficienta a instrumentelor de lucru de birou” (nonformal, 32 ore)  1-31 august 2023, online pe zoom
Orar: August: 1,3,8,9,10,16,17,22,23,24,29 (interval orar: 17-20)
Module: Managementul documentelor, Excel: date, formule si rapoarte, Controlul accesului si partajarea fisierelor, Lucrul la distanta si solutii cloud, Platforme de comunicare online, Siguranta platilor si incasarilor online.

Curs “Vanzari online” (nonformal, 32 ore) 26 iulie-22 august 2023, online pe zoom
Orar: Iulie: 26, 31 & August: 1, 3, 7, 8, 10, 16, 17, 21, 22
Module: Planificarea, punerea in functiune si operarea eficienta a canalelor de vanzare online; Intelegerea si operarea mecanismelor specifice comertului online: idefinirea/alegerea produsului, cumparatorilor, canalelor de vanzare; Deprinderi practice privind crearea magazinului virtual;  Platforme pentru vanzarea online – elemente specifice, diferente, costuri; Elemente de baza privind marketingul online; Gestiunea stocurilor, incasarilor, livrarilor.

Absolvirea cursului va fi atestata prin acordarea de certificate de absolvire participantilor, cu antetul Camerei de Comert si al proiectului.

Pentru a beneficia în mod gratuit de unul din cursurile enumerate, persoanele interesate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
– sa fie angajat cu contract individual de munca (norma intreaga sau partiala) intr-un IMM care isi desfasoara activitatea principala sau secundara (autorizata) intr-unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC si in corelare cu unul din domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI.
– locul de munca ocupat poate fi in oricare dintre regiunile Romaniei (cu exceptia Regiunii Bucuresti-Ilfov);
– sa nu fi participat la un curs identic finantat prin POCU.

Locurile sunt limitate la 10 cursanti/grupa, pentru se putea oferi o instruire cat mai eficienta!
Ce trebuie sa faceti? Sa ne semnalati intentia dumneavoastra de participare prin completarea formularului online de inregistrare: https://www.cciasi.ro/Educatie_si_Dezvoltare_in_Era_Digitala.htm

Observatie: este necesara si completarea unui chestionar de evaluare a competentelor digitale, ce se va face accesand link-ul: https://forms.gle/ywHfGvWfjLxagKVM7

Ilona Vitan – proiect “Educatie si dezvoltare in era digitala” – Camera de Comert Iasi
M:0740373500, E:ilona.vitan@cciasi.ro, https://www.cciasi.ro/Educatie_si_Dezvoltare_in_Era_Digitala.htm

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;