Aplicaţie de control parental, dezvoltată de ieşenii de la SABS

Tutorina, aplicație 100% românească, promite să schimbe paradigma controlului parental prin introducerea unei platforme inovatoare care funcționează ca liant între părinte și copil și care permite echilibrarea timpului de ecran cu activitățile offline petrecute în familie.

Aplicația este acum disponibilă în Google Play Store https://rb.gy/r3a2k și App Store https://is.gd/tutorina. Primii 1000 de utilizatori care descarcă aplicația sau se înregistrează pe www.tutorina.com pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile aplicației beneficiază de un abonament GRATUIT timp de un an. Tutorina va dispune de un upgrade al versiunii existente în store-uri începând cu 10 iulie.

Aplicația, dezvoltată de compania SABS din Iași, combină conținutul educațional, activitățile captivante și resursele de bunăstare digitală într-o singură platformă. Tutorina vine în sprijinul dezvoltării copiilor într-un mod distractiv și interactiv și este dedicată deopotrivă responsabilizării zilnice a acestora, prin realizarea unei înțelegeri între copil și părinte.

Cu o interfață ușor de utilizat și o gamă largă de caracteristici, Tutorina le permite părinților să joace un rol activ în călătoria de învățare a propriilor copii, promovând în același timp un mediu digital sigur și sănătos. Aplicația a fost dezvoltată prin implicarea specialiștilor în psihologie infantilă și pedagogie și include recomandări deopotrivă pentru copii și părinți.

“Înzilele noastre este esențial pentru părinți să garanteze siguranța online a propriilor copii și să găsească un echilibru sănătos între viața digitală și interacțiunile acestora din lumea reală. Tutorina este un partener de încredere pentru părinții și familiile moderne. Suntem bucuroși să invităm, la acest moment, familiile din România să acceseze noua experiență. Avem convingerea că mediul digital, corect utilizat, poate crea premisele unei dezvoltări armonioase pentru copii și a unei vieți armonioase pentru familie”, a declarat Valentin Carnei, Project Manager Tutorina.

Ce oferă Tutorina utilizatorilor? 

Pentru că este o aplicație pentru copii și pentru părinți, Tutorina răspunde ca design și funcționalități nevoilor și exigențelor utilizatorilor de toate vârstele.

Înțelegere și mediere: Mecanismul aplicației este conceput pentru a încuraja relațiile armonioase dintre părinți și copii, printr-un acord digital, negociat de ambele părți implicate.

Filtrarea conținutului: Tutorina pune la dispoziția părinților un mecanism de filtrare pentru a gestiona accesul la conținutul online inadecvat (funcție disponibilă î ncurând).

Monitorizarea și filtrarea aplicațiilor: Părinții pot obține informații despre aplicațiile pe care le folosesc copiii lor și pot stabili limite de timp specifice sau pot gestiona direct accesul la anumite aplicații.

Funcție educațională: Dotată cu un modul educațional, aplicația adaptează experiențele de învățare la nevoile individuale și la stilul de învățare al fiecărui copil.

Localizare: Tutorina oferă urmărirea în timp real a dispozitivului utilizat de copil, permițând părinților să știe în orice moment unde se află copilul lor.

Rapoarte și informații: Aplicația generează rapoarte și analize detaliate despre screen time, utilizarea aplicațiilor și istoricul activităților.

Motivarea copiilor:  Aplicația utilizează un sistem de progresie care îi motivează pe copii să deblocheze niveluri, să câștige puncte și să atingă status-uri avansate (funcție disponibilă în curând).

Crearea unui echilibru: Tutorina își propune să creeze un ecosistem digital armonios, în care copiii pot explora, învăța și crește, în timp ce părinții pot echilibra în mod proactiv activitățile online cu timpul petrecut cu familia, offline.

Despre SABS:

Cu peste 18 ani de experiență în livrarea de soluții software personalizate pentru companii multinaționale din întreaga lume, compania înființată la Iași oferă o gamă largă de servicii: asistență și consultanță IT, arhitectură softaware și design, testare QA (manual, automat și testare unitară), găzduire și mentenanță, dezvoltare 3D, aplicații mobile, cloud și servicii de transformare digitală.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;