Un an de Family Market Miroslava: reduceri, spectacole de magie şi kids party, în weekend

În 2022, compania IULIUS și-a diversificat portofoliul de investiții, lansând primele sale proiecte de retail de proximitate, denumite Family Market. Pe data de 14 iulie 2023, Family Market Miroslava împlinește un an de activitate, timp în care le-a oferit locuitorilor o experiență de shopping personalizată, prin intermediul mixului variat de servicii, care acoperă în mare parte nevoile comunității. Cu această ocazie, în weekend, la Auchan vei fi răsfățat cu reduceri, în timp ce copiii sunt invitaţi la petreceri sau spectacole de magie și teatru. 

Ca răspuns la nevoile unei zone rezidenţiale din județul Iași, aflată în plină expansiune, proiectul Family Market Miroslava continuă tradiția IULIUS de a oferi spații menite să atragă și să relaxeze oamenii, dar și modalități de petrecere a timpului liber. Locuitorii din comuna Miroslava și rezidenții din localitățile învecinate economisesc zilnic timp și energie pentru că au, în imediata apropiere, acces la produse și servicii utile. Cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 7.000 mpFamily Market Miroslava include numeroşi întreprinzători şi producători locali şi naţionali. Astfel, comunitatea beneficiază de supermarket, băcănie, carmangerie, patiserie & pizzerie, restaurant, cofetărie, farmacie, fashion retailerul Sinsay, Pepco, birotică şi papetărie, coafor, curățătorie, pet shop, coffee shop etc.

Marcând un an de la inaugurarea proiectului IULIUS, a cărui ancoră este, Auchan își așteaptă clienții cu promoții la o serie de produse din categoria celor alimentare, carte, mobilier de grădină sau beauty și articole de gătit. Astfel, clienții pot beneficia, în perioada 14 – 16 iulie, de reduceri de până la 50% prin intermediul cardului MyCLUB Auchan, dar și 50% bonus pe card la o gamă de produse selecționate.

La Family Market Miroslava, sărbătoarea continuă cu spectacole de magie, multă muzică, dans, concursuri și alte activități pentru copii. Sâmbătă, de la ora 17:30Teatro Blu le dă întâlnire celor mici, în piațeta de la fântâna arteziană, cu Spectacolul de Magie și Teatru „MagicAventura”. Pirații de pe Insula Fantastică tocmai s-au întors dintr-o lungă călătorie unde au învățat trucuri noi. Dar, pentru ca magia lor să aibă efect, vor solicita ajutorul tuturor copiilor. Duminică, de la aceeași orăTeatro Blu îi invită din nou pe cei mici la Spectacolul de Magie și Teatru „Micul Circ”. În minunata lume a copilăriei, personajele au curajul să aducă zâmbetul și …culorile pe chipul clovnului trist din poveste. Cu haz și cu puterea imaginației, doi clovni ghiduși, ajutați de copii, vor înveseli atmosfera și vor împărți din bucuria lor.

Începând cu ora 18:30, serile continuă cu Kids Party, prilej de distracție pentru micuți, unde atmosfera va fi completată de activități pentru copii, jocuri, concursuri, baloane de săpun și sesiuni de face painting.

Cel de-al doilea proiect de acest tip dezvoltat de compania IULIUS este Family Market Bucium și aduce în mijlocul comunității o varietate de produse și servicii, care include supermarketul Auchan, brandul fashion Sinsay, o serie de antreprenori și producători locali și naționali, dar și

restaurantul McDonald’s Drive-Thru, a doua locație a brandului cu serviciul Drive-Thru din Iași.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;