Maraton de trei zile cu shopping cu premii, în acest weekend, la Iulius Mall

Vara este cu și despre distracție, mai ales că ne putem bucura de momente de liniște alături de cei dragi, în vacanță. Ca să ai o vară lipsită de regrete, Iulius Mall Iași ți-a pregătit, pe lângă reducerile de până la 70% și o campanie hot, cu premii irezistibile, la cumpărături. Tu + reduceri = premii garantate, la Iulius Mall.

 

Weekend-ul acesta, la Iulius Mall Iași, spunem la unison: „No regrets this summer! Nu mai alegem între două ținute estivale, le luăm pe ambele”. Ți-am pregătit o campanie flash, unde te bucuri de promoțiile de vară și primești pe loc un premiu din partea noastră.

Dacă după sesiunea ta de shopping bonurile cumulează o valoare de minimum 250 de lei și vii cu ele la Centrul Info, te premiem pe loc. În funcție de noroc poți câștiga vouchere la Altex, vouchere dm sau la Cartofisserie. Cu cât valoarea cumulată pe bonuri este mai mare, cu atât și premiul este mai surprinzător. Dacă faci cumpărături de minimum 400 de lei, îți oferim pe loc un voucher în valoare de 300 de lei la Teilor. Pentru mai multe detalii despre campania „Summer Deals” poți consulta regulamentul postat pe site-ul Iulius Mall Iași. Let`s rock this summer!

Nu uita, promoțiile ajung până la 70%! Descoperă catalogul online, care te va inspira, iar ținutele prezentate le poți găsi chiar la brandurile din mall! Poți opta pentru rochii vaporoase, tricouri oversized și pantaloni largi din materiale naturale, precum bumbac sau in. Pentru a completa ținuta poți adăuga o pălărie de soare stilată, un rucsac sau o geantă de paie și bijuterii statement. Nu uita să incluzi și o pereche de încălțări comode, cum ar fi sandale sau bocanci, pentru o apariție sofisticată și nonconformistă. O geacă de blugi sau una sport casual te va proteja de răcoarea serii, iar o pereche de blugi skinny sau rupți, combinată cu o cămașă, un tricou sau un top cool și un hanorac pot crea un look spectaculos.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;