Iubești mâncarea delicioasă? Festivalul Mediteraneean ajunge în parcul Palas cu o varietate de gusturi și arome

Vrei să ai parte de o experiență mediteraneeană potrivită tuturor gusturilor și stilurilor? Te poți bucura de preparate specifice țărilor care înconjoară Marea Mediterană la Festivalul Mediteraneean care te așteaptă, în acest weekend, în parcul Palas. Trebuie doar să iei cu tine pofta de a degusta delicii sănătoase, pentru că până la următoarea vacanță vei „călători” prin intermediul bucătăriei în Spania, Italia, Turcia sau Grecia.

Este sănătoasă și gustoasă, susține buna condiție fizică, e variată și chiar ajută la slăbit. Vorbim despre bucătăria mediteraneeană, care a devenit populară la nivel internațional, și care a strâns și foarte mulți fani români. Arome subtile, delicatețe și savoare te așteaptă la Festivalul Mediteraneean ce va avea loc între 14 – 16 iulie 2023, în parcul Palas. Paella, creveți în sos de vin, tentacule de calamar, pui de baltă, rapane, creveți pe grătar, homar, calamar pane, king crab, caracatiță, red fish, adana kebab, frigărui de berbecuț sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor. După fiecare masă copioasă, un desert este binevenit. Așa că nu vor lipsi nici dulciurile: baclavale cu nucă sau fistic, halva, rahat turcesc, jeleuri. Intrarea la festival este gratuită, iar mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu uita nici de Casa Berarilor Artizani Iași, care va fi prezentă în zona patinoarului din parcul Palas, de vineri până duminică, pe parcursul acestei luni, cu un truck de bere artizanală. Ai posibilitatea să alegi din foarte multe sortimente apreciate, cu gust autentic care inspiră.

 

Vino în parcul Palas și bucură-te de experiențe culinare deosebite!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;