Mozzart Bet, sponsorul oficial al lui Poli Iaşi şi în Superligă

Clubul de fotbal Politehnica Iaşi şi Mozzart Bet au anunţat continuarea parteneriatului încheiat în urmă cu doi ani, logo-ul binecunoscutei case de pariuri sportive urmând să se regăsească pe faţa tricourilor purtate de fotbaliştii ieşeni în noul sezon 2023/2024 al Superligii.

,,Parafarea parteneriatului cu Mozzart Bet este o ca victorie mare pentru Poli Iași. Cel mai important este că un brand important rămâne alături de noi, și chiar trecem la un nivel superior, semn că a fost o colaborare perfectă în ultimii doi ani. Nu putem uita că Mozzart a venit în Copou într-un moment dificil pentru clubul nostru, în anul 2021, iar rezultatul a fost promovarea în prima divizie. Cu mare plăcere vom afișa logo-ul Mozzart Bet pe tricourile de joc alb-albastre și sunt convins că vom trăi noi momente fericite oferite de echipa noastră”, a declarat Florin Briaur, managerul executiv al Politehnicii Iași.

 ,,Am plecat împreună la drum încă din Liga a 2-a, iar acum, așa cum era firesc, ne unim forțele și în prima ligă. Am început această colaborare încă de acum două sezoane. Dacă la capătul primului sezon nu s-a putut realiza promovarea, în cel de-al doilea echipa și-a câștigat dreptul de a evolua în prima ligă fără emoții. Iată că, așadar, Iașiul are din nou echipă pe prima scenă a fotbalului românesc, acolo unde îi este locul. Sper ca fanii să fie alături de echipă și să o împingă spre rezultate mărețe!”, a precizat, la rândul său, George Stanciu, directorul de marketing al Mozzart Bet România.

Mozzart Bet este cea mai importantă companie de jocuri și pariuri sportive din regiunea Europei de Sud-Est. A fost fondată în 2001 și astăzi, cu peste o mie de locații, brandul este prezent în România, Serbia, Bosnia, Macedonia de Nord, Croația, Malta, Kenya, Columbia, Nigeria și Ghana.

Compania sârbă de pariuri sportive este implicată masiv în activităţi de sponsorizare a unor echipe sportive, având în portofoliu peste 35 de cluburi (fotbal, handbal, baschet, etc.) în care este sponsor principal sau secundar, printre care se numără FK Crvena Zvezda sau KK Partizan Belgrad din Serbia, Poli Iași şi FC Argeş din România, fiind, de asemenea, partenerul principal al Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;