5:14 pm - Friday April 29, 7504

Caravana Orange Pop-up Cinema te invită la seri magice de vară în aer liber, în parcul Palas!

Caravana Orange Pop-up Cinema ajunge vineri, 21 iulie 2023, în parcul Palas cu a patra ediție a unui eveniment mult așteptat de publicul cinefil. Producții de renume precum ,,A Man Called Otto, filmul adaptat după bestsellerul internațional scris de Fredrik Backman, cu Tom Hanks în rolul principal, ,,Bullet Train” cu Brad Pitt sau ,,John Wick 4” vor putea fi vizionate pe ecranul amplasat în parcul Palas.

 

Loc de relaxare pentru întâlniri cu prietenii, zonă de distracţie pentru cei mici, scenă pentru numeroase evenimente, parcul Palas devine, de vineri până duminică inclusiv, destinaţia favorită a iubitorilor de cinema. Și în această vară, cinematograful pop-up în aer liber aduce o selecție interesantă de filme, propuneri cinematografice care spun povești captivante pentru toate preferințele. Vineri, de la ora 21:15, ai parte de aventură cu ,,Ant-Man and The Wasp: Quantumaniaiar, de la ora 23:45, seara continuă cu ,,The Menu”, care te invită să trăiești o experiență culinară stranie în lumea celor din înalta societate. Cu siguranță, o ecranizare mult așteptată pe care o poți viziona sâmbătă, de la 21:15, este cea a bestsellerului ,,A Man Called Otto”, cu Tom Hanks în rolul principal. Și tot sâmbătă, începând cu ora 23:45, afli deznodământul imprevizibil al aventurii celor cinci asasini din ,,Bullet Train”. Serile cinematografice se încheie duminică, de la ora 21:15, cu ,,John Wick 4”, cel mai bine cotat film din seria ,,John Wick, o ,,epopee modernă care te va ține cu sufletul la gură.

 

Ca în fiecare an, toate încasările din prețul biletelor vor merge spre programele de educație digitală ale Fundației Orange.

 

Bucură-te de lumina lunii, ,,echipează-te” cu popcorn și răcoritoare, socializează și alege să trăiești emoții intense într-un decor din care nu vor lipsi bean bagurile confortabile!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;