Fundaş central de naţională la Poli Iaşi

Poli Iaşi a reuşit să rezolve una dintre cele mai stringente probleme cu care s-a confruntat în pauza competiţională şi anume aducerea unui fundaş central care să suplinească plecarea lui Florin Plămadă, care nu a mai fost dorit de conducerea tehnică.

Astfel, potrivit site-ului oficial al formaţiei FC Communications, din prima ligă din Guatemala, gruparea din America Centrală a ajuns la un acord cu oficialii lui Poli Iaşi privind împrumutul jucătorului Nicolas Samayoa.

“Comunicationes FC informează că a ajuns la o înțelegere cu echipa CSM Politehnica Iași din România, pentru împrumutul jucătorului Nicolás Samayoa. Clubul îi mulțumește jucătorului pentru dăruirea și profesionalismul demonstrat în această etapă în care ne-a apărat tricoul, amintindu-i că porțile Clubului vor fi mereu deschise”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul oficial al FC Communications.

În vârstă de 28 de ani, pe care îi va împlini pe 2 august, Nicolas Samayoa (1,85 metri) este un fundaş central de picior drept, cotat la 150.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.co.uk.

Internaţional al statului Guatemala, selecţionată pentru care a strâns până acum 13 selecţii şi a marcat un gol, Nicolas Samayoa a evoluat până acum doar la echipe din ţara natală şi SUA. Din ianuarie 2019, acesta este component al echipei FC Communications din prima ligă a Guatemalei.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;