Leo Grozavu, înaintea meciului cu Hermannstadt: Mă bazez pe dorinţa de revanşă a jucătorilor!

Antrenorul Leo Grozavu a prefaţat vineri, într-o conferinţă de presă, meciul dintre Poli Iaşi şi Hermannstadt, din etapa a II-a  Superligii, programat duminică, începând cu ora 18.30, în Copou, afirmând că partida va fi una dificilă, în faţa unei formaţii omogene, care nu a făcut prea multe schimbări faţă de sezonul trecut şi care ar fi meritat să se califice în play off dacă nu ar fi fost depunctată de către LPF din cauza restanţelor salarale către jucători.

Cu toate acestea, tehnicianul a declarat că are încredere că elevii săi au învăţat din greşelile pe care le-au comis în jocul din prima etapă, de la Cluj, şi că se vor revanşa în faţa suporterilor faţă de prestaţia slabă din Ardeal.

,,Am discutat cu băieţii după partida de la Cluj. Nu a fost o partidă proastă din punct de vedere tactic, dar acele greşeli ne-au dat stare de neîncredere şi lipsă de atitudine. Am analizat adversarul de duminică. Hermannstadt este o echipă omogenă, o echipă care şi anul trecut ar fi pus mari probleme la intrarea în play-off dacă nu era depunctată. Este o echipă care nu s-a schimbat foarte mult de anul trecut şi mai mult ca sigur ne va aştepta o partidă dificilă. Cred că am învăţat de la primul joc, unde am greşit şi ce nu trebuie să mai facem. Mă bazez pe dorinţa de revanşă a jucătorilor, ca evoluţie, pentru că la Cluj am fost foarte încrezători şi cred că puteam face mult mai mult. Sperăm ca în a doua etapă să avem mai mult noroc”, a precizat antrenorul Leo Grozavu.

Prezent alături de Leo Grozavu la conferinţa de presă organizată la stadion, fundaşul central Florin Ilie, transferat în această vară de la “U” Cluj, a întărit spusele antrenorului, subliniind că el şi colegii săi sunt decişi să tranşeze în favoarea lor întâlnirea cu sibienii.

,,Suntem în faţa unui joc foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă bună a campionatului, o echipă omogenă, cu jucători experimentaţi, dar asta nu ne sperie. Am avut o săptămână la dispoziţie să pregătim această partidă şi cred că ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere. Vrem să uităm partida de la Cluj cât mai repede. Am analizat meciul în vestiar, acest joc a trecut şi avem numai de învăţat. Sperăm ca duminică să nu mai repetăm greşelile făcute în partida cu CFR şi să luăm toate punctele cu cei de la Sibiu. Din punct de vedere mental sunt foarte bine, fizic pot spune că nu sunt la capacitate maximă pentru că am venit mai târziu în cantonamentul echipei şi am avut doar două săptămâni la dispoziţie. Este important ce vom face duminică pe teren, trebuie să intrăm hotărâţi, să avem atitudine şi să punem în pratică ceea ce am lucrat în această săptămână la antrenamente”, a declarat Florin Ilie, în cadrul conferinţei de presă.

În altă ordine de idei, la propunerea conducerii clubului, vineri după amiază, la  stadion a avut loc o întâlnire cu suporterii, în contextul nemulţumirilor apărute în rândul susţinătorilor formaţiei ieşene, cauzate de logo-ul şi noua siglă a echipei, prezentate săptămâna trecută de oficialii din Copou. Aceştia au promis că vor continua să facă eforturi pentru recuperarea vechilor însemne ale clubului şi au cerut suporterilor să fie alături de echipă la meciul de duminică.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;