Silviu Lung Junior, aproape de a semna cu Poli Iaşi!

Poli Iaşi continuă să se întărească în toate compartimentele pentru a putea face faţă rigorilor Superligii. Astfel, după ce săptămâna trecută, oficialii clubului din Dealul Copoului au oficializat nu mai puţin de patru transferuri importante, înregimentându-i pe Nicolas Samayoa, Claudiu Belu Iordache, Andrei Ciobanu şi Mihai Bordeianu, acum ei se află foarte aproape de a da o nouă lovitură de imagine, prin aducerea la Iaşi a portarului Silviu Lung Junior!

În vârstă de 34 de ani, fiul fostului mare portar al naţionalei, Silviu Lung, este în acest moment liber de contract, după ce s-a despărţit de saudiţii de la Al-Raed. În carieră, Silviu Lung Junior a mai evoluat pentru formaţiile FCU Craiova, Astra Giurgiu, CFR Cluj şi Kayserispor (Turcia), unde l-a avut ca antrenor pe Marius Şumudică. De asemenea, acesta a strâns şi cinci selecţii în naţionala României.

”Vreau să apăr până la 40 de ani, cam așa. E păcat, pentru că mă simt foarte bine, îmi place foarte mult ceea ce fac. Mă antrenez cu tata (Silviu Lung Senior – n.r.) cam de o lună de zile în fiecare zi și încă îmi place foarte mult.

Nu se pune problema să mă las și la ce am văzut, la ritmul pe care l-am văzut la Liga 1, vreau să mă duc până pe la 40 de ani. Sunt în discuții și cu echipe din SuperLigă, dar până la urmă să vedem, momentan sunt liber de contract, ca să merg undeva trebuie să cunosc bine oamenii cu care o să lucrez, să am acea liniște.

Depinde de mai multe motive decizia pe care o voi lua. Aș merge și la americani, de ce nu, chiar vorbeam cu soția că voiam să vizităm SUA, poate îmbinăm utilul cu plăcutul”, a spus Silviu Lung Junior, conform sptfm.ro.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;