Master-planul pentru amenajarea pistelor de biciclete în municipiu, supus consultării publice

Primăria Municipiului Iaşi supune consultării publice Master-planul pentru amenajarea pistelor de biciclete pe arterele din oraş, document care include cinci rețele principale de piste pentru biciclete, după cum urmează: Rețeaua Velo Expres, Rețeaua Velo Primară, Rețeaua Velo Secundară, Rețeaua Velo Terțiară şi respectiv Rețeaua Velo de Agrement – Bike Park.

Pe site-ul Primăriei pot fi consultate atât varianta completă, care conține piesele scrise și desenate, cât și varianta restrânsă, care prezintă doar arterele propuse.

“Vă rugăm să ne transmiteți eventualele observații și propuneri până la data de 1 septembrie 2023, la adresa indicată pe site! Propunerile dumneavoastră vor fi transmise proiectantului pentru corectarea și completarea Master-planului”, precizează, într-un comunicat, reprezentanţii Primăriei.

„Toate aceste inițiative se înscriu în efortul nostru general de încurajare a folosirii mijloacelor alternative și ecologice de transport, în paralel cu utilizarea transportului public, în scopul descongestionării traficului rutier și al reducerii poluării. Pentru a reduce numărul de utilizatori ai autoturismelor personale, este cu atât mai important să încurajăm transportul individual ecologic, mai ales cu bicicleta. Vă mulțumim pentru implicare!”, a scris primarul Mihai Chirica într-un mesaj postat pe Facebook.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;