Parcare privată amenajată în apropierea Aeroportului Iaşi

Până la finalizarea lucrărilor la noua parcare din faţa Terminalului T4, conducătorii auto care apelează la serviciile Aeroportului Iaşi au posibilitatea de a-şi lăsa maşinile în parcarea privată amenajată în spatele Restaurantului Take&Eat.

“Suntem mândri să anunțăm că serviciile noastre de parcare privată din Iași sunt preferate de cei mai înalți diplomați! Echipa noastră dedicată și profesionalismul nostru ne-au ajutat să câștigăm încrederea și aprecierea celor mai înalți reprezentanți ai comunității diplomatice. Faptul că aceștia aleg să-și încredințeze vehiculele noastre înseamnă o confirmare a standardelor înalte pe care le promovăm. Fiecare automobil este preluat și păstrat într-un mediu sigur și securizat, oferind proprietarilor liniștea și confortul deplin. Indiferent dacă sunteți un diplomat sau un proprietar de vehicul obișnuit, suntem aici să vă oferim cea mai bună experiență de parcare privată din Iași”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de proprietarii parcării.

Având o capacitate de 300 de locuri, parcarea este împrejmuită cu gard, fiind iluminată pe timpul nopţii, astfel încât autovehiculele să beneficieze de toate măsurile de siguranţă. De asemenea, platforma betonată este supravegheată video și dispune de pază non-stop.

Proprietarii maşinilor şi călătorii beneficiază totodată de transfer non-stop cu un autobuz de 8+1 locuri, echipat cu aer condiționat, pentru transportul de la parcarea privată la aeroport și viceversa.

Parcarea include o stație de încărcare pentru mașinile electrice, cu două prize de 22 kW, oferind posibilitatea încărcării vehiculului electric în timp ce proprietarul acestuia este plecat.

Plata se face cash sau cu cardul, de la 19,9 lei pe zi.

Pentru rezervări, cei interesaţi pot accesa site-ul https://parcareaeroportiasi.ro, sau pot suna la numărul de telefon (0760) 258 998.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;