Încă opt străzi din municipiu vor fi reabilitate şi modernizate

Primarul Mihai Chirica a semnat vineri contractul de încredințare a lucrărilor de modernizare a opt străzi din municipiu, respectiv fundac Strugurilor și str. Poienilor (din zona Galata), str. Gloriei (din zona Nicolina), str. Alba lulia, str. Bucovinei și str. Călugăreni (din zona Crucea Roșie), str. Podoleanu (din zona Moara de Vânt) și str. Teascului (din zona Bucium).

Licitația a avut o prevedere financiară de 9.115.619,13 lei, fără TVA (10.859.884,08 lei, cu TVA), a atras trei oferte și a fost câștigată de asocierea Concret Drum SRL – Alpenside SRL, pentru o sumă de 8.154.412,81 lei, fără TVA (9.703.751,24 lei, cu TVA).

Asocierea care a câştigat licitaţia are la dispoziție un an pentru a executa și finaliza lucrările.

Străzile menționate fac parte dintr-un amplu program al municipalității de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, precum și de reparații ale străzilor și trotuarelor. În acest program sunt incluse, în diverse stadii (contracte de lucrări în derulare, proiectate, în curs sau propuse pentru proiectare), peste 120 de străzi din toate zonele orașului.

În prezent, municipalitatea are contracte în derulare în valoare de aproape 127 de milioane de lei pentru 39 de străzi și pasajul Socola.

La acestea se adaugă câteva zeci de străzi aflate în programul de reparații curente susținut de Citadin SA.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;