Metallica M72 World Tour, în direct la Cinema “Ateneu”

Transmis în direct din Arlington (Texas), concertul parte din turneul M72 World Tour al trupei Metallica se difuzează pe marele ecran de la Cinema “Ateneu” pe 19 și 21 august.

Evenimentul cinematografic global fără precedent prezintă trupa Metallica în două concerte, cu două setlist-uri complet diferite, interpretând melodii din cariera de peste 40 de ani, de la clasicul Kill ‘Em All din 1983, până la noul album din 2023, 72 Seasons. Spectatorii din cele două zile vor avea parte de două evenimente diferite, unde vor fi interpretate peste 30 de melodii.

Bilete pentru 19 august (ora 17.30): https://bit.ly/Metallica-seara1

Bilete pentru 21 august (ora 21.00): https://bit.ly/Metallica-seara2

Turneul M72 aduce în fața spectatorilor un nou design îndrăzneț al scenei, în care faimoasa groapă cu șerpi este mutată în centrul scenei, astfel încât fanii să aibă acces vizual complet la spectacol. Datorită modului de plasare a camerelor de filmat, spectatorii vor simți că sunt chiar în mijlocul acțiunii, indiferent unde se află în lume.

Metallica este o formație de heavy metal din Los Angeles, California, SUA. Trupa a fost fondată în anul 1981 și a reușit să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea. Formația actuală cuprinde membrii fondatori și compozitori primari: James Hetfield, Lars Ulrich, chitaristul principal Kirk Hammett și basistul Robert Trujillo.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și pot fi achiziționate de pe site-ul cinemaiasi.ro și de la casieria Ateneului din Iași.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;