Furnizarea apei potabile, restricţionată către consumatorii din mai multe localităţi ieşene

În perioada 21 august – 31 august inclusiv, furnizarea apei potabile se va face după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din mai multe localităţi din judeţul Iaşi, printre care comunele Focuri, Belcești, Gropnița, Coarnele Caprei, Deleni, Cotnari, Scobinți, Ceplenița și în orașul Hârlău, informează, într-un comunicat, ApaVital.

Potrivit reprezentanţilor companiei, măsura este impusă pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, care a scăzut în ultima perioadă din cauza creșterii consumului de apă.

“În aceste condiții în perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din localitatea Focuri din comuna Focuri.

În perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din localitățile Munteni, Satu – Nou, Ruși, Ulmi, Belcești și Liteni din comuna Belcești.

În perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din localitățile Mălăești, Gropnița, Forăști, Bulbucani, Sângeri și Săveni din comuna Gropnița.

În perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din localitatea Arama din comuna Coarnele Caprei.

În perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din localitățile Feredeni, Poiana, Slobozia, Maxut și Deleni din comuna Deleni.

În perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din localitățile Cotnari, Horodiștea, Lupăria, Cârjoaia, Hodora, Iosupeni și Bahluiu din comuna Cotnari.

În perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din localitățile Scobinți, Fetești, Zagavia, Sticlăria și Bădeni din comuna Scobinți.

În perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din orașul Hârlău și sat Pârcovaci.

În perioada 21 august – 31 august 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, către utilizatorii din localitățile Ceplenița, Buhalnița și Poiana Mărului din comuna Ceplenița”, se arată într-un comunicat remis redacţiei de către SC ApaVital SA.

“La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate”, precizează reprezentanţii companiei.

Dacă situația persistă, consumatorii sunt rugaţi să sune la ApaVital, urmând ca o echipă de lucru specializată să se deplaseze în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;