Tur ghidat de oraş cu tramvaiul, oferit copiilor aflaţi în tabăra “Veselie în Pietrărie”

Peste 80 de copii participanți în Tabăra ”Veselie în Pietrărie” au beneficiat miercuri, 23 august, de un tur ghidat de oraș cu tramvaiul, oferit de Compania de Transport Public (CTP) împreună cu Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi.

Copiii, cu vârste între 5 și 18 ani, au avut astfel ocazia să afle atât despre istoria tramvaiului ieșean, dar, mai ales, a orașului, fiindu-le prezentate principalele instituții de învățământ universitar.

CTP a pus la dispoziție un tramvai care a circulat pe un traseu care să cuprindă cât mai multe puncte de interes ale Iașului.

“Am plecat din Târgu Cucu spre Palatul Culturii, apoi am mers prin Podu Roș până în Tudor Vladimirescu, ca să prezentăm copiilor universitățile și fragmente din istoria Iașului. Am urcat apoi până pe capătul Copoului, ocazie de a asculta de la ghidul nostru și mai multe povești despre Iași. Plimbarea cu tramvaiul s-a încheiat în Târgu Cucu, de unde copiii au fost transportați spre casă în condiții de siguranță”, au precizat reprezentanţii CTP într-un comunicat.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;