GALERIE FOTO: Congress Hall, adaptabilitate și rafinament pentru orice tip de eveniment! Cinci săli create să acomodeze congrese, nunți, expoziții de artă și multe altele!

O petrecere privată, un congres, o conferință de presă ori o aniversare alături de colegi, indiferent de evenimentul pe care urmează să îl organizezi, cele patru săli din cadrul Congress Hall Palas sunt pregătite să se ridice la cele mai înalte standarde. Aflat în complexul mixed-use Palas Iași, Congress Hall este alegerea perfectă pentru cei care își doresc un eveniment cu priveliște spre Palatul Culturii, cât și spre grădina urbană Palas.

Congres Hall dispune de suficient spațiu pentru a acomoda evenimente de până la 1.000 de invitați, însă în același timp, este încărcat de un rafinament menit să-i confere intimitate. Un loc înconjurat de natură, dar și de clădiri emblematice, marcate de istorie, central și totuși ferit de tumultul străzii, stilat, dar la prețuri echilibrate, clasic și în același timp contemporan, Congress Hall are patru săli de evenimente, Mozart, Chopin, Vivaldi și Ravel, dar și o terasă, unde pot fi organizate evenimente de tip rooftop.

Fiecare dintre cele patru săli pot fi reconfigurate în opt moduri distincte, astfel încât să se adapteze pentru diferite evenimente: cinema, ballroom, classroom, tree-shape, T-shape, O-shape, U-shape și Reception. Ca să afli mai multe despre reconfigurări și care dintre acestea se potrivesc mai bine pentru o nuntă sau un congres, poți accesa pagina Congress Hall! În funcție de amenajare, fiecare sală are un maximum și minimum de persoane pe care îl poate găzdui, astfel: Sala Mozart, de la 18, până la 150 de locuri, Sala Chopin, de la 50, până la 350, Sala Vivaldi, de la 44, până la 300, iar Sala Ravel, de la 25, până 50. Sălile Chopin și Vivaldi pot fi îmbinate, creând astfel un spațiu, unde pot fi organizate evenimente de până la 1.000 de persoane.

Banchete de absolvire, conferințe, seminarii, congrese, lansări de carte, simpozioane tematice, workshop-uri, nunți, botezuri sunt doar câteva dintre evenimentele pe care Centrul de evenimente le găzduiește cu recurență, însă dacă îți dorești să organizezi ceva ieșit din tipare, echipa Congress Hall este pregătită să răspundă oricărei provocări.

Terasa Congress Hall este preferata celor care vor o nuntă în aer liber, un rooftop party, dar și să organizeze expoziții de artă și conferințe într-un cadru cu totul excepțional. Lumini arhitecturale, sistem de sonorizare profesional, încălzitoare, mobilier modular, asistență tehnică pe toată perioada evenimentului sunt câteva dintre facilitățile pe care le pune la dispoziție terasa.

Pe lângă cele patru săli aflate în ansamblul Palas, Centrul de evenimente Congress Hall a inaugurat în anul 2022, în proiectul Family Market Miroslava, Sala Verdi. Aflată la etajul 1 al complexului Family Market (poziționat în zona centrală a localității din zona metropolitană a Iașului), Sala Verdi are o configurație la fel de ușor de modificat în funcție de natura evenimentului. În infuzia de elemente decorative impresionante, de bun gust, se regăsesc candelabre delicate din sticlă de Murano, detalii cromatice de tip pastel, dar și alte amănunte surprinzătoare și extrem de elegante.

Nu în ultimul rând, gazdele perfecte alcătuite din echipe de profesioniști cu experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente sunt pregătite să ofere servicii de cea mai înalte calitate, în oricare dintre sălile Chopin, Vivaldi, Mozart, Ravel sau Verdi.

Pentru rezervări și alte detalii despre oricare dintre sălile Congress Hall puteți apela la numărul de telefon: 0742.298.101, să vizitați site-ul http://congresshall.ro/iasi/ ori să intrați pe pagina de Facebook a Congress Hall.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;