Maraton de concerte la “Iaşi Music Experience” 2023

Din cauza vremii nefavorabile, concertele programate miercuri, 30 august, în Parcul Expoziției, în cadrul Music Experience Iaşi, au fost reprogramate pentru ziua de joi, 31 august, în aceeași locație.

“Înțelegem că această amânare poate aduce dezamăgire, însă suntem hotărâți să oferim o experiență muzicală de calitate într-un mediu sigur. Siguranța și confortul atât al artiștilor, cât și al publicului nostru sunt o prioritate pentru noi, motiv pentru care am luat această decizie”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Joi, 31 august,  va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului Toboșariada, un spectacol dedicat pasionaților de tobe. De la ora 18:00, muzicianul toboșar Fernando Drăghici va deschide seara cu un set de tobe impresionant, urmat de un show live în Parcul Expoziției din Copou, începând cu ora 19:00, tinerii talentați din Iași, împreună cu experți și artiști specializați în percuție, vor lua parte la o demonstrație impresionantă a abilităților lor. Publicul va fi captivat de un nou show artistic ce va include 70 de seturi de tobe live.

De la ora 20:00, Parcul Expoziției va fi gazda unui concert muzical live Muzică de Film “The Greatest Showman”,susținut de tinerii de la Petran Music School și Corul de Copii al Municipiului Iași, sub îndrumarea dirijorului Raluca Zaharia.Alături de aceștia vor evolua și trupele emergente precum “The Highers”, “Butterfly Effect”, “Drunken Owls” și “Archvile”, ce vor încânta publicul cu creații proprii, aducând diversitate în muzica locală. Seria de concerte se încheie în același stil remarcabil, cu prestația trupei ieșene”ReTrebled”, ce începe la ora 21:00.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;