5:14 pm - Saturday May 1, 3441

Proiect de asistență educațională pentru copiii cu cerințe speciale din raionul Cimişlia, cofinanţat de Consiliul Judeţean Iaşi

Consiliul Judeţean Iaşi va finanţa cu suma de 36.000 de euro implementarea unui proiect privind oferirea de asistenţă de calitate copiilor cu cerinţe educaţionale  speciale din raionul Cimişlia din Republica Moldova.

În acest sens, astăzi a fost semnat Acordul de Finanțare pentru proiectul ,,Asistență de Calitate pentru Copiii cu Cerințe Educaționale Speciale din Raionul Cimișlia,” care va fi implementat de Consiliul Judeţean Iaşi în parteneriat cu raionul Cimişlia din Republioca Moldova.

Din partea română, documentul a fost semnat de Secretarului General al Județului Iași, Lăcrămioara Vernică Dăscălescu, iar din partea moldovenească de Mihai Olărescu, preşedintele raionului Cimişlia.

Valoarea proiectului este de 40.000 de euro, din care 36.000 de euro reprezintă contribuţia Consiliului Judeţean Iaşi.

“Acest proiect semnificativ va avea un impact profund asupra vieților copiilor cu cerințe educaționale speciale din Cimișlia, oferindu-le șanse egale în educație și dezvoltare. Prin intermediul proiectului se vor dezvolta și implementa soluții educaționale personalizate pentru fiecare copil în parte, ținând cont de nevoile și abilitățile lor unice. Așteptăm cu nerăbdare să vedem că proiectul prinde viață și să asistăm la transformarea semnificativă a vieților copiilor din Cimișlia. Acesta este un exemplu concret de solidaritate și colaborare regională pentru a face lumea un loc mai bun pentru toți copiii, indiferent de nevoile lor,” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;